Четвер, 25.04.2024, 03:27
Приветствую Вас Гість | RSS

Кременчуцька спеціалізована школа-інтернат

Категории раздела
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Главная » Статьи » Мои статьи

Новини

05.03.2015р. о 1320 в актовій залі Кременчуцької спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів імені А.С. Макаренка Полтавської обласної ради відбувся інструктивно-практичний захід для вихованців 9-11 класів з питань протимінної безпеки населення та дітей, а також стрілецької підготовки старшокласників.

Захід був організований вчителем захисту Вітчизни Кириченко О.М., вчителем фізичного виховання Мальованою Н.В. спільно з офіцерами правоохоронних органів.

В заході прийняли участь 45 вихованців та 7 педагогів. В ході заняття присутні були ознайомлені з ручними осколковими гранатами (наступальна, оборонна) та засобами безпеки при поводженні з ними. Також були показані учбові протипіхотні, протитанкові, протидесантні міни та доведено їх мінно-вибухове використання.

На заході діти мали змогу попрацювати з автоматом Калашникова, розбирати та збирати його, переглянули інші зразки стрілецької зброї (кулемет Калашникова, снайперська гвинтівка Драгунова, пістолети Макарова та Стєчкіна).

Усі гранати, міни, стрілецька зброя були УЧБОВІ.

Такий захід сприяє патріотичному вихованню дітей та відпрацюванню практичних навичок поводження з небезпечними предметами і зброєю.

 

Категория: Мои статьи | Добавил: Тетяна (10.03.2015)
Просмотров: 464 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вход на сайт
Поиск

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz